slideslide

Unique Pannonhalma

A Unique Pannonhalma exkluzív kulturális kalandtúra a Pannonhalmi Főapátságban

A Pannonhalmi Főapátság új, high-end programmal várja a különlegességekre nyitott közönséget. A UniqueHungary-val közösen kínált exkluzív kulturális és történeti élményre, kincskeresésre, csapatépítésre és kalandra elsősorban a cégek, intézmények felső vezetését várjuk. 

A program során a résztvevők a csapatvezetők kíséretében a Főapátság nagyközönség elől elzárt részeibe nyerhetnek bepillantást. Pannonhalmi szerzetesektől és diákoktól soha, sehol nem hallott történeteket hallhatnak a Főapátság történetéről és mindennapjairól. A magyar régmúlt tárgyi emlékei, kincsei elevenednek meg előttük. A csapatok előtt sorra nyílnak meg a monostor elzárt belső tereinek titkai.

Többek között megtudhatják… 

  • ki rakta le a könyvtár utolsó kövét
  • melyik 7 főbűnt jelképezik a kerengő oszlopfői
  • a pannonhalmi okos szamár történetét
  • mit jelent a napóra felirata: „Egy közületek az utolsó lesz nekem”
  • hol van a „gyilokjáró” és mire szolgál.

A Unique Pannonhalma kétféle programcsomagban érhető el.  A félnapos program a Főapátság tereiben játszódik, az egész napos programban pedig a Szent Márton hegy egyéb látványosságait is felkeressük.  Mindkét csomag része exkluzív 3 fogásos ebéd ill. vacsora a Viator Apátsági Étteremben.

A Unique Pannonhalma programra csoportok jelentkezését várjuk. A minimális létszám 5 fő, maximális létszám 30 fő.  A program exkluzív jellege miatt minden esetben előzetes időpontajánlás és egyeztetés szükséges. A Pannonhalmi Főapátság évente meghatározott számú  programot biztosít, melyekre előjegyzés mellett lehet jelentkezni.

További információ és jelentkezés:

Pannonhalmi Főapátság:
Lang Brigitta
Tel.: +36-30/587-6802
E-mail: info@osb.hu
www.bences.hu

Unique Hungary:
Hajdu László
Tel.: +36-30/210-9486
E-mail: pannonhalma@uniquehungary.hu
www.uniquehungary.hu